Ρωτήστε πριν επιλέξετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ηλεκτρονικών καταστημάτων για την επιχείρησή σας ηλεκτρονικού εμπορίου

Καθώς το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ένας πολύ τεράστιος τομέας, δεν είναι πάντα δυνατό να περιμένουμε εκατό τοις εκατό αποτελέσματα κάθε φορά. Ακόμη και σήμερα, υπάρχουν αρκετοί ιδιοκτήτες καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου που αντιμετωπίζουν πολλά εμπόδια στην επιχείρησή τους.

Αρκετοί επιχειρηματίες επέλεξαν κατασκευαστές ηλεκτρονικών καταστημάτων και αντιλήφθηκαν ότι είναι πάντα καλύτερη επιλογή όσον αφορά τη βελτίωση των πωλήσεων, την εξοικονόμηση χρόνου και τη μείωση των χειρωνακτικών σφαλμάτων.

“Πώς να επιλέξετε μια κατάλληλη πλατφόρμα για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος;” είναι η πιο κοινή ερώτηση που κάνουν οι επιχειρηματίες πριν κάνουν μια επιλογή.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο σύνολο των ερωτήσεων που πρέπει να κάνει κάθε επιχειρηματίας πριν επιλέξει μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

1. Είναι η πλατφόρμα ευέλικτη;

Οι πολύπλοκες απαιτήσεις του περιβάλλοντος δημιουργία eshop ηλεκτρονικού εμπορίου καθιστούν απαραίτητο για την πλατφόρμα να είναι εξαιρετικά ευέλικτη. Οι προσαρμογές είναι απαραίτητες καθώς οι αλλαγές ανάλογα με τις μοναδικές απαιτήσεις σύμφωνα με τις τάσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου θα πρέπει να γίνονται εύκολα χωρίς να καταναλώνουν πολύ χρόνο. Μια προσαρμόσιμη πλατφόρμα που είναι εύκολο να τροποποιηθεί και προσφέρει την ευελιξία να κάνετε τις απαραίτητες τροποποιήσεις στο πίσω μέρος, καθώς και στο μπροστινό μέρος, είναι απαραίτητο χαρακτηριστικό. Οι κατασκευαστές ηλεκτρονικών καταστημάτων που παρέχουν ευελιξία στον χειρισμό της περίπλοκης ροής των ηλεκτρονικών καταστημάτων μπορούν να σας βοηθήσουν με πολλούς τρόπους.

2. Είναι η πλατφόρμα κατάλληλη για χρήστες κινητών;

Τα έσοδα που παράγονται από το m-commerce προβλέπεται να φτάσουν τα 37,96 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2020. Έτσι, η παράβλεψη των χρηστών κινητής τηλεφωνίας μπορεί να επηρεάσει τις πωλήσεις του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια πλατφόρμα έτοιμη για κινητά που θα σας βοηθούσε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, να αποκτήσετε σημαντική επισκεψιμότητα και να δημιουργήσετε μια πιστή βάση πελατών κινητών χρηστών. Καθώς ένας ιστότοπος έτοιμος για κινητά θεωρείται ο πιο βολικός τρόπος αγορών και έχει επίσης προτεραιότητα από την Google για καλύτερη κατάταξη και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

3. Παρέχει η πλατφόρμα ασφάλεια;

Η κρυπτογράφηση SSL, η captcha, οι επαληθεύσεις χρηστών είναι μερικές από τις τεχνικές που παρέχονται από τους κατασκευαστές ηλεκτρονικών καταστημάτων που διασφαλίζουν την ασφάλεια από εισβολείς και spammers. Οι πελάτες που επισκέπτονται ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αναμένουν ότι τα στοιχεία της κάρτας τους θα πρέπει να παραμείνουν εμπιστευτικά. Επιλέξτε μια πλατφόρμα που παρέχει όλες τις αναφερόμενες λειτουργίες που διασφαλίζουν την ασφάλεια του online καλαθιού αγορών, αποτρέπει την επίθεση από spam bots και βοηθά στην απόκτηση γνήσιων πελατών.